VekTek AS

LED-striper på baderommet

Fremhev detaljer og skap en behagelig stemning når du skal lyssette badet ditt. Sørg for at du har god og variert belysning til ulike baderomsritualer i løpet av dagen - dette øker den generelle trivselen på badet og gir deg en sterkere følelse av velvære. Her er litt inspirasjon på hvordan dette kan gjøres.

Belysning på badet etter døgnets tider

Belysning på badet etter døgnets tider

På baderommet er det viktig at vi belyser etter ulike stemninger, tider på døgnet og oppgaver som skal utføres. Et eksempel er om man våkner i løpet av natten - da er det svært ubehagelig å bli møtt av skarp flombelysning i ansiktet når man er trøtt. 

På badet utføres mange ulike ritualer i løpet av en dag. Vi dusjer, pusser tenner, steller oss eller unner oss litt spatid i badekaret. Ulike settinger krever ulik belysning. Vi viser deg noen eksempler på hvordan du kan bruke LED-striper til å skape riktig baderomsbelysning. 

6 tips til plassering av LED-striper på badet ditt

LED-striper er en populær og allsidig løsning for å legge til lys og skape riktig stemning på baderommet. LED-striper i kombinasjon med spotter i taket vil tilføre det lille ekstra på baderommet. Her tar vi deg gjennom noen tips til plassering av lysstriper, som både gjør badet ditt mer funksjonelt og skaper en fin atmosfære.

1. LED-belysning på speil

Du kan tilføre badet litt ekstra hotellfølelse samtidig som det har en funksjon. Ved å belyse baderomsspeilet med LED-striper gir det både direkte og indirekte belysning. Du kan ha lysstriper bak speilet, på hver side av speilet eller over speilet, med kvadratisk deksel. 

2. LED-striper mellom taket og veggen

Du kan plassere LED-striper i en nisje mellom tak og veggen, dette skaper en unik og moderne look som løfter designet på badet ditt.

3. Opplyste dusjnisjer

LED-striper er en utrolig allsidig måte å belyse baderommet på, og opplyste dusjnisjer gir et eksklusivt og trendy uttrykk til badet ditt. Det er både fint og se på og funksjonelt, og gir mer indirekte belysning på badet. I tillegg viser du frem toalettartikler på en stilig måte.

4. Belysning under baderomsmøbel

Skap en "svevende" effekt ved å lyse opp med LED-striper under baderomsmøbelet, benkeplaten eller servanten. Det er ikke bare kult og gir en stemningsfull effekt, men det gir også ekstra belysning til daglige oppgaver som tannpuss eller håndvask. Det perfekte nattlys!

5. Opplyste skuffer i baderomsmøbelet

Lys opp og få full oversikt over innholdet i baderomsskuffene dine! Ikke bare ser det utrolig stilig ut, det er også veldig praktisk. Få full orden i toalettsakene, selv når man står og fomler etter tannkremen i mørket med trøtte øyne.

6. Lys opp dusjen og badekaret

Å montere LED-striper i nærhet av badekar eller dusjområdet kan være med å skape en innbydende og avslappende atmosfære. Pass på å benytte LED-striper som kan benyttes i fuktige områder og har en høy IP-klassifisering, slik at de er sikre å bruke til våtrom.


Moderne, stilrent, skandinavisk baderom, med LED-belysning.
Vakkert, stilrent baderom med badekar. Minimalistisk stil

Lyskomponenter AS har mange flotte løsninger på hvordan du kan bruke LED-striper for å fremheve designelementer på badet. Spør oss om råd! Bilde 2: Lyskomponenter AS

Lekkert og moderne baderom, med led-belysning og gråtoner

På baderommet kan du fremheve både hyller, dusjnisjer, vegger/tak og speil. Dette skaper et helhetlig moderne uttrykk og en høyere grad av komfort.

et moderne baderom med svart badekar og led-lys i taket

Skap en avslappende atmosfære og fremhev spesielle soner på badet ditt. Vi tilbyr mange ulike løsninger med LED-striper fra Lyskomponenter AS. Bilder: Lyskomponenter AS

Ønsker du hjelp til belysning av din bolig?

Om du trenger rådgivning til hvordan du kan bruke lys til å fremheve boligen din har du kommet til rett sted. Kontakt oss, så hjelper vi deg med resten!