VekTek AS

Priva klima og vanningstyring

Connext computer

Priva Connext styrings system, som er bygget på femti års erfaring for den verdensomspennende gartneri bransjen. 

Priva Connext er et revolusjonerende modulsystem som samler sammen og styrer alle prosesser, og gir muligheten til å optimalisere produksjonen. 

Med Priva Office Direkte software presenteres alle prosesser i en klar og helhetlig format med full grafisk skjermbilde.

Soft Fruit computer

Øk fruktproduksjonen ved optimal vanning og gjødsling.

Dyrking i Substrate vokser stadig og er mer populært blant produsenter av Soft fruit. Denne produksjonsmetoden sikrer ikke bare høyere produksjon, men også en bedre konsistens i kvalitet. Den nøyaktige kontrollen med vann og gjødsel er viktig i produksjonen av Soft Fruit for å løfte kvaliteten i hele kjeden på et høyere nivå. Moisture Balance Module er en spesiell egenskap ved den nye Priva Soft Fruit-computeren. Denne optimale vanningsstartløsningen bestemmer hver vanningsyklus helt automatisk basert på tre viktige påvirkninger. 

Resultatet; presis og rett dosering av vann og gjødsel.

Med Moisture Balance Module kan produsentene oppnå høyere produksjon og bedre fruktkvalitet. Denne modulen bestemmer den optimale vanningsstartstrategien basert på tre viktige påvirkninger: mengden vann fordampet, mengden vann som brukes og substratets vanninnhold. Bærene kan utvikles optimalt på grunn av presis og rett tilsetning av vann og ernæring. Mindre vann og mindre gjødselbruk er også en svært stor fordel, spesielt i områder hvor det er lite vann, vannkvaliteten er dårlig, eller vann er dyrt. Vannbalansemodulen justerer automatisk vanningsstyringen i tråd med vekstforholdene, anleggets tilstand og tilstanden til underlaget.

Compact computer

Denne computeren har basisfunksjonene for styring av klima og vanning kombinert med enkel betjenning på terminal eller PC. Priva Compact har de mest brukte styringsfunksjonene gartneriet trenger.Du kan få styring av lufting, oppvarming, gardin, co2, vifter, befuktning, belysning, kjeler, vanning og gjødselblander. Priva Compact er en prisgunstig computer.

Compass computer

Priva har nå utviklet en ny computer.

Basert på avlingen og ønsket vekststrategi, vil Priva Compass computeren skreddersys for å møte kravene til mindre avanserte anlegg. Opptil fire seksjoner kan styres av Priva Compass computeren.

Den rette teknologien

Voksende avlinger handler om høyest mulig avkastning av beste kvalitet, samtidig som man holder øye med effektivitet, optimalisering av vann- og energibruk og produksjonssikkerhet. For å innse dette er det viktig å bruke riktig teknologi. Med Priva Compass kan alle dyrkingsprosesser styres optimalt. Denne nye og rimelig computeren gir produsenter mange viktige fordeler med den kunnskapen om hagebruk og teknologi som Priva har bygget over tid. 

Ulike typer moduler

Med Priva Compass har produsenten kontroll over tre forskjellige områder: fotosyntese, klima og vanning. For hver avdeling/område og hvert tema kan produsentene velge grunnleggende eller avanserte moduler. Selvfølgelig blir bare de valgte komponentene belastet. 

Intuitive dashboards

Priva Compass drives av Priva Compass Operator og kan drives lokalt eller via Cloud. På hver enhet vil produsentene alltid ha innsikt i driften i form av et klart utbredt dashbord. Dashboards viser informasjonen som er mest relevant i et rent og enkelt oppsett. Takket være det klare grensesnittet med intuitive dashboards og grafer, tar det bare et blikk for å se statusen til de ulike komponentene i systemet ditt, inkludert komponentene som kanskje må justeres. På denne måten er produsenter alltid umiddelbart oppdatert av prosessen.